Elérhetőségek

EXO-PET ÁLLATGYÓGYÁSZATI CENTRUM

Cím: 1135 Budapest, Jász utca 46.

E-mail cím: info@exopet.hu

Telefon: +36 30 422 4964


Jász utca 46 nagyobb térképen való megjelenítése

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel:

Újpest felől:

Újpest-Központtól 14-es villamossal a Frangepán utcáig. A megállótól a sarki "Tesco expressz" mellett elindulva a Frangepán utcán keresztül érheti el a Jász utcát, ahol jobbra fordulva pár ház után már meg is találta rendelőnket.

Újpest-Központtól a 30-as busszal a Petneházy utcáig. A megállótól a sarki bútorbolt mellett elhaladva a Petneházy utcán keresztül érheti el a Jász utcát, ahol az úttesten átkelve és jobbra fordulva már meg is találta rendelőnket.

A belváros felől:

3-as metróval a Lehel-téri megállóig, ahonnan 14-es villamossal a Frangepán utcáig. A megállótól a sarki "Tesco expressz" mellett elindulva a Frangepán utcán keresztül érheti el a Jász utcát, ahol jobbra fordulva pár ház után már meg is találta rendelőnket.

A Deák tér irányából a 105-ös busszal a Frangepán utcáig. Innen kissé visszafelé haladva a sarki "Tesco expressz" mellett elindulva a Frangepán utcán keresztül érheti el a Jász utcát, ahol jobbra fordulva pár ház után már meg is találta rendelőnket.

A Keleti pályaudvar vagy a Hősök tere irányából:

A 30-as busszal a Petneházy utcáig. A megállótól az úttesten átkelve a sarki bútorbolt mellett elhaladva a Petneházy utcán keresztül érheti el a Jász utcát, ahol az úttesten átkelve és jobbra fordulva már meg is találta rendelőnket.

Az Örs vezér tere irányából a 32-es busszal a Béke térig.

 

Autóval:

Rendelőnk a Jász utcának a Petneházy és a Frangepán utca közötti szakaszára esik. Újpest irányából a Petneházy utcáig terjedő szakaszon a parkolás ingyenes.

A Jász utca a Gyöngyösi utca felől a város felé egyirányú.

A belváros felől a Lehel, majd Béke úton haladva a Frangepán utcán (a sarkon egy "Tesco expressz ") kell bekanyarodni, ahol az első utca jobbra a Jász utca.

Zugló felől a Hungária körúton az Árpád híd felé haladva a Reitter Ferenc utcán keresztül is elérheti rendelőnket. A Reitter Ferenc utcáról a Frangepán utcán kell balra kanyarodni, ahol az első utca megintcsak balra a Jász utca.

Újpest felől az István úton haladva (ebből lesz a Béke út), innen a Fáy utcán balra, majd itt az első utca jobbra a Jász utca.