Szakrendelés cicáknak

A többi házikedvenchez hasonlóan a macskáknak is időről időre szükségük van állatorvosi vizitekre, és nemcsak akkor, ha betegek.

Sajnos ők a legtöbb esetben nem viselik jól az utazást, így náluk már sokszor az is problémát jelent, hogy hogyan is jussanak el velük a gazdik a rendelőbe. A macskák egészen más bánásmódot igényelnek a vizsgálóban is, mint amit akár a kutyáknál megszokhattunk.

Az Exo-Pet Állatgyógyászati Centrumot az eltérő igényű kisállatok ellátása végett hoztuk létre, és mostanra érett meg a helyzet arra, hogy meghirdessük a szakrendelést kifejezetten macskák részére is. Célunk a macskabarát bánásmód és a macskák egyediségét, speciális betegségeit figyelembe vevő ellátása. Munkánkat Magyarország legjobb laboratóriumai és legfelkészültebb ultrahangos és ortopéd sebész, illetve neurológus kollégái segítik, amikor erre szükség van.

Szakrendelésünkre a már korábban megszokott módon telefonon lehet időpontot egyeztetni. A cicákat Dr. Csikós Katalin kolléganő vizsgálja, aki az ISFM (International Society of Feline Medicine) tagja. Évente több konferencián vesz részt, hogy frissítse tudását, valamint a lehető legkorszerűbb kezelési protokollokat alkalmazhassa. Végül, de nem utolsó sorban rajong a cicákért.