Szakrendelés nyulaknak

Az Exo-Pet Állatgyógyászati Centrum megnyitásától kezdve szeretettel várja a gyógyulni kívánó nyuszikat. A nyulak ellátása a kezdetektől fogva fontos szerepet játszik rendelőnk munkájában. Így van ez a mai napig is. A nyulakhoz értő és aktívan nyuszikkal foglalkozó állatorvosok száma hazánkban alacsony, így kifejezett fontosságú, hogy a nyuszikat tartó gazdiknak legyen kihez fordulniuk, ha baj van.

A nyulak ellátása különleges felszerelést és hozzáállást igényel, amelyek nélkül speciális fogászati és műtéti ellátásuk, illetve intenzív kezelésük elképzelhetetlen.

Lényeges a nyulak táplálkozási, viselkedési szokásait is figyelembe venni ahhoz, hogy a gyógyászatukat megfelelő szinten tudjuk végezni.

A hagyományos kutya-macskás praxisokban a legtöbb esetben mind az elméleti, mind a gyakorlati háttér hiányzik.

Mi, az Exo-Pet dolgozói folyamatosan képezzük magukat annak érdekében, hogy még jobb ellátást tudjunk biztosítani nyúl pácienseink számára. Tagjai vagyunk az AEMV-nek (Association of Exotic Mammal Veterinarians) is, hogy a nemzetközi újdonságok is könnyebben eljuthassanak hozzánk.

Munkánkat Magyarország legjobb laboratóriumai, valamint legfelkészültebb ultrahangos és ortopéd sebész, illetve neurológus kollégái segítik, amikor erre szükség van.

Szakrendelésünkre a már korábban megszokott módon telefonon lehet időpontot egyeztetni. A nyuszikat Dr. Csikós Katalin, Dr. Schütz Éva és Dr. Sátorhelyi Tamás várja.